Over Jazz Ten Toon

Bestuur:
Leo van Lieshout (voorzitter). Lynsey Carli (secretaris)
Roland Oomens. (penningmeester)
Henry Vorselman (bestuurslid)

Programmeur: Leo van Lieshout.

Jazz Ten Toon (JTT) stelt zich ten doel jaarlijks een vierdaags evenement te organiseren dat de relatie tussen jazz en beeldende kunst uitdiept.

JTT is een ondernemende organisatie die gericht is op duurzame relaties met publiek, kunstenaars en musici en met een oog voor onorthodoxe, intelligente en creatieve verbintenissen. JTT heeft de ambitie een sturend, kritisch en eigentijds evenement te zijn; een inspirerend platform voor kunstenaars, musici en publiek.

Het evenement verkent voornamelijk onbekend terrein, en dat moet uitmonden in een nieuwe, aansprekende beleving van jazz en beeldende kunst. JTT wil hiermee een impuls geven aan het kunstleven in Breda dat een levendige jazzscene kent en een bloeiende beeldende kunstsector. JTT ziet er nadrukkelijk op toe dat het talentvolle musici en kunstenaars aantrekt.

JTT moet ook een aansprekend evenement zijn voor een zeer divers publiek. Het moet zich uitgedaagd en geïnspireerd voelen door de wisselwerking tussen muziek en kunst. Om een zo breed mogelijk publiek te trekken is JTT gratis te bezoeken.

JTT ziet het ook als haar taak nieuw talent een podium te bieden. Een nieuwe generatie makers en professionals kennis te laten maken met een geïnteresseerd publiek.