Programma 2018 Visual Art

Noortje Stortelder (Uden, 1986)

Noortje is zowel actief met fotografie als video. Ze deconstrueert, monteert, haalt weg en voegt toe. Het resultaat is vrijwel altijd surrealistisch en zwart wit. Beweging, het lichaam en transformatie zijn belangrijke uitgangspunten in haar werk.

Ze heeft haar opleiding gevolgd bij Academie Willem de Kooning en woont en werkt in Rotterdam.

www.noortjestortelder.com

Nathan de Visser (Terneuzen, 1984)

Een kunstenaar die zichzelf een virtuele ontdekkingsreiziger noemt moet een breed palet aan vormen en disciplines hebben om zich te uiten. Nathan de Visser doet dat in grafisch werk, 3D beelden, collages, muziek en spoken word. Zij roots liggen in graffiti en hiphop. In deze expositie ligt de nadruk op zijn abstracte grafische werk waarin de kleuren geel en zwart vaak de boventoon voeren.

Nathan is afgestudeerd aan AKV St. Joost en woont in Breda.

http://nathandevisser.nl

Stefan Siwabessy (Vlissingen, 1976)

Professioneel muzikant én visual artist Stefan Siwabessy is een product van twee culturen. Met zijn keuze voor een muziekopleiding ging hij met veel succes voor zijn eerste passie, maar al vroeg was duidelijk dat hij meer te vertellen had. Fotografie en schilderkunst komen samen in zijn kleurrijke mixed media werk. Fotografie is altijd het uitgangspunt, het doel een kloppend beeld in zeggingskracht en esthetiek.

Stefan is o.a. bandleider en gitarist bij Waylon, autodidact en woont in Middelburg.

www.instagram.com/stefan_siwabessy_art/